J.C. Krans
Industrieweg 25
9521 CE Nieuw-Buinen
t: (0599) 65 36 45
f: (0599) 65 37 73
e: info@jckrans.nl

Nieuws

Asbestsanering Groningen
22 aug 2017

 

 

Asbestsanering Groningen

J.C. Krans voor Asbestsanering Groningen

Asbest wordt nog steeds aangetroffen bij sloopwerken. Er rust op u een verplichting om dit op de juiste manier te laten verwijderen.
Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf worden wij niet alleen ingeschakeld bij totale brandschades en sloopwerken, ook verzorgen wij ook de asbestsanering t.b.v. herstructureringsprojecten en renovatie.

de juiste specialist  voor asbestsanering Groningen

J.C. Krans beschikt over diverse teams die stuk voor stuk onder leiding staan van een goed opgeleide Deskundig Toezichthouder Asbestloop (DTA).
Onze specialisten staan garant voor een volledige en veilige verwijdering van alle asbesthoudende producten. Zij werken volgens officiële strenge protocollen die de omgeving vrijwaren van vrijkomende asbestdeeltjes. Zie hiervoor Certificaat SC-530 Asbestverwijdering.

De juiste werkwijze

Wij werken nauw samen met de veiligheidsfunctionarissen van de opdrachtgevers en de arbeidsinspectie.
Een belangrijk gegeven is dat wij voor de opdrachtgevers de sloopvergunning met het daarbij horende asbest- inventarisatierapport verzorgen.
Voor het verkrijgen van een sloopvergunning is het verplicht een onderzoeksrapport te overleggen dat aantoont waar zich in het betreffende bouwwerk of object asbest bevindt.

Weet u iemand die in de toekomst te maken kan krijgen met asbestsanering Groningen? Ook inwoners en bedrijven van de regio Groningen regelmatig te maken met asbest sanering. Het is van belang dat u weet waar u terecht kunt om vakkundig uw asbest te laten verwijderen. Er zijn diverse redenen om asbest te laten verwijderen, denk hierbij aan na sloop, bij verbouwing maar ook na storm of brandschade. J.C. Krans komt bij u langs en maken geheel vrijblijvend een offerte.

klik hier om met ons contact op te nemen.

Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar via ons calamiteitennummer: 06-46308550