J.C. Krans
Industrieweg 25
9521 CE Nieuw-Buinen
t: (0599) 65 36 45
f: (0599) 65 37 73
e: info@jckrans.nl

Recycling: goed voor milieu en portemonnee!

Recycling is niet alleen een kwestie van milieu, maar net zo goed een kwestie van geld. Natuurlijk dragen wij zorg voor een verantwoorde scheiding van gebruikte bouwmaterialen.

Sloopmaterialen
Daarnaast bieden we zowel particulieren als andere ondernemingen een ruime collectie sloopmaterialen aan die voor aantrekkelijke prijzen worden geleverd. Milieu en economie gaan hierbij hand in hand. Immers, niet alleen wordt geld bespaard, ook het gebruik van schaarse grondstoffen wordt verminderd.

sloopmaterialen sloopmaterialen

 

Puinverwerking: reststof wordt grondstof!

Bouw- en sloopafval kan uitstekend als grondstof dienen voor fundering in de wegenbouw, als erfverharding of als toeslagmateriaal in de beton- of asfaltindustrie. Maar dan moet het materiaal wel zuiver worden geleverd en van het juiste formaat zijn.

Puinbreekinstallatie
Wij beschikken over een puinbreekinstallatie om het puin in de gewenste fracties te kunnen leveren. Geavanceerde scheidings- en zeefinstallaties zorgen dat de verschillende fracties kunnen worden gescheiden. Zowel de puinbreekinstallatie als de scheidings- en zeefmachines zijn ook mobiel inzetbaar. Hierdoor kan op locatie al grond- en puinfracties worden gesorteerd. Een besparing van tijd en geld!

puinbreken