J.C. Krans
Industrieweg 25
9521 CE Nieuw-Buinen
t: (0599) 65 36 45
f: (0599) 65 37 73
e: info@jckrans.nl

Sloopwerken: een specialisme!

De tijd dat men alles sloopte met de hand allang voorbij. Tegenwoordig is slopen een specialisme waarbij het draait om een vergaande scheiding en verantwoorde verwerking van de afvalstoffen. Dit bespaart kosten en uiteraard het milieu.

Onze kracht zit 'm in een combinatie van specialismen op het gebied van sloop, recycling, afvaltransport en het bouwrijp opleveren. Uw voordeel: u heeft slechts met één partij te maken die de hele klus klaart.

Onze mensen zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring in selectief slopen. Daarnaast beschikken wij over de benodigde certificaten en voldoen wij aan alle veiligheidsnormen.

Asbest
Vooral in oudere gebouwen en woningen komt nog vaak asbest voor. Asbest moet op deskundige wijze verwijderd en afgevoerd worden. Wij hebben hiervoor alle disciplines in huis.

ZIE OOK: Asbestsanering: veiligheid voor alles!

Recycling
Alle afgevoerde materialen van de sloopwerken worden zoveel mogelijk gerecycled of milieuvriendelijk verwerkt. Het vrijgekomen puin en asfalt worden door onze puinbreekinstallatie verwerkt voor onder andere de wegenbouw.

ZIE OOK: Puinverwerking: reststof wordt grondstof!